social image

НОВОСТИ

PRO MUSICA 2020: Концерт на пијанистката Даница С... 24.10.2020 Концерт на Даница Стојанова во Тетово Види детали
Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на ... 14.10.2020 Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА 2020 Види детали
ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Борче Наумоски - гита... 06.10.2020 Златна лира 2020: Концерт на Борче Наумоски - гитара Види детали
Види ги сите нови вести

Фотографии од последните настани


Следни настани

Циклус Pro Musica
Концерт на Љубиша Кировски (виолина, виола)
28 септември, Гевгелија
29 септември, Неготино

 
Фестивал Златна лира
1 - 16 октомври 2020

Видео