PRO MUSICA 2020: Концерти на Љубиша Кировски во Гевгелија и Неготино

концерти на Љубиша Кировски во Гевгелија и Неготино

Прочитај повеќе

... Од Бах до џез – импровизации ...

квартет гитари рецензија

Прочитај повеќе

Вечер на музички слики

рецензија Жени Захариева

Прочитај повеќе

Свечено отворање на фестивалот „Златна лира“ - Концерт на Страшо Темков (флејта) и Миле Каровски (гитара)

Свечено отворање на „Златна лира“

Прочитај повеќе

Кон свеченото отворање на фестивалот „Златна лира“ 2018, концерт на женскиот камерен хор Св. Злата Мегленска

Концерт на камерниот женски хор Св. Злата Мегленска на отворањето на фестивалот „Златна лира“.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување