Концерт 25 години ДУО КИРОВСКИ

дуо кировски

Прочитај повеќе

Уметнички вибрации

рецензија Филхармонија

Прочитај повеќе

Свечено затворање на фестивалот „Златна лира“

свечено затворање

Прочитај повеќе

Концерт на Весна Ѓиновска - Илкова (сопран) и Кристина Светиева (пијано), к.г. Елена Русланова (мецосопран)

вокален концерт

Прочитај повеќе

Концерт на Александар Иванов - виолина и Ивона Базгалоска - пијано

Александар Иванов и Ивона Базгалоска

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување