... Од Бах до џез – импровизации ...

квартет гитари рецензија

Прочитај повеќе

Во еден здив

Подиум на млади

Прочитај повеќе

Доделени наградите на СМУМ во 2018 година

Награди на СМУМ

Прочитај повеќе

Вечер на музички слики

рецензија Жени Захариева

Прочитај повеќе

Свечено отворање на фестивалот „Златна лира“ - Концерт на Страшо Темков (флејта) и Миле Каровски (гитара)

Свечено отворање на „Златна лира“

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување