Кон свеченото отворање на фестивалот „Златна лира“ 2018, концерт на женскиот камерен хор Св. Злата Мегленска

Концерт на камерниот женски хор Св. Злата Мегленска на отворањето на фестивалот „Златна лира“.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување