Свечено затворање на фестивалот „Златна лира“ – 2022 со концерт на камерното трио „Аура“

Рецензија - Свечено затворање на „Златна лира“

Прочитај повеќе

Марко Јосифоски – виолина и Смиља Јосифоски – пијано од Србија на „Златна лира 2022“

Рецензија - Марко и Смиља Јосифоски

Прочитај повеќе

Осврт кон промоцијата и концертот за книгата „Пиеси за обоа и пијано“ од Васил Атанасов

Рецензија - Васил Атанасов и Катерина Гелебешева Костадиновска

Прочитај повеќе