Вечер на класична гитара

Рецензија на концертот на Борче Наумоски - гитара

Прочитај повеќе

Свечено затворање на „Златна лира“ 2020 - Бахова вечер

Рецензија за свеченото затворање на „Златна лира“ 2020

Прочитај повеќе

“Encore”!

Рецензија на концертот на Момчило Куфојанакис и Весна Ангелова Христов

Прочитај повеќе