Вечер посветена на фаготот

Рецензија: Концерт на Даниел Апостолов - фагот и Катерина Костадиновска - пијано

Прочитај повеќе

Заокружена приказна

Рецензија на концертот на Билјана Камчева и Ана Гацева

Прочитај повеќе

Скопски дувачки квинтет - традиција во камерното музицирање

Рецензија - Скопски дувачки квинтет

Прочитај повеќе