Кон концертот на Линда Хедлунд - виолина, Финска и Доменико дел Гуидичи - гитара, Италија на „Златна лира 2017“

Рецензија на концертот на Линда Хедлунд (Финска) и Доменико дел Гуидичи (Италија)

Прочитај повеќе

Кон концертот на Скопски дувачки квинтет - 40 години постоење на „Златна лира 2017“

Рецензија на концертот на Скопскиот дувачки квинтет на фестивалот „Златна лира 2017“

Прочитај повеќе

Кон концертот на добитниците на наградата на СМУМ, доделена на фестивалот „Охридски бисери“, на годинашната „Златна лира“

Концерт на Анастасија Грговска - пијано и Бојан Илкоски - виолина

Прочитај повеќе