Вечер на класична гитара

Рецензија на концертот на Борче Наумоски - гитара

Прочитај повеќе

Свечено затворање на „Златна лира“ 2020 - Бахова вечер

Рецензија за свеченото затворање на „Златна лира“ 2020

Прочитај повеќе

“Encore”!

Рецензија на концертот на Момчило Куфојанакис и Весна Ангелова Христов

Прочитај повеќе

Вечер посветена на фаготот

Рецензија: Концерт на Даниел Апостолов - фагот и Катерина Костадиновска - пијано

Прочитај повеќе

Заокружена приказна

Рецензија на концертот на Билјана Камчева и Ана Гацева

Прочитај повеќе

Скопски дувачки квинтет - традиција во камерното музицирање

Рецензија - Скопски дувачки квинтет

Прочитај повеќе