Богата концертна вечер со пијанистката Хајди Елзесер на „Златна лира“

Концерт на Хајди Елзесер - пијано, рецензија

Прочитај повеќе

Кон концертот на Михаило Арсенски и Дино Имери на Свеченото отворање на фестивалот „Златна лира“

Концерт на Михаило Арсенски (тенор) и Дино Имери (пијано), рецензија

Прочитај повеќе

Кон концертот на камерното дуо „Арт-Вангард“ Циклус концерти – „Про музика“

Про музика рецензија

Прочитај повеќе

Богата концертна вечер со кларинетистот Бранко Павловски и камерниот оркестар „Профундис“

Рецензија - Модоарс

Прочитај повеќе

Концертна вечер со пијано – дуото „Гелебешеви“ на фестивалот „Златна лира“

Рецензија - Пијано дуо Гелебешеви

Прочитај повеќе

Свечено затворање на фестивалот „Златна лира“ – 2022 со концерт на камерното трио „Аура“

Рецензија - Свечено затворање на „Златна лира“

Прочитај повеќе