Златна лира 2023: Концерт на Александра Коцевска - мецосопран и Глигор Гелебешев - пијано

Златна лира 2023: Концерт на Александра Коцевска - мецосопран и Глигор Гелебешев - пијано

Прочитај повеќе

Златна лира 2023: ПОДИУМ НА МЛАДИ - Концерт на добитниците на наградата на СМУМ на натпреварот „Охридски бисери“

Златна лира 2023: Подиум на млади

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2023: Концерт на Љупчо Коскаров - труба и Дарко Мариновски - пијано

Златна лира 2023: Концерт на Љупчо Коскаров и Дарко Мариновски

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2023: Концерт на ХАЈДИ ЕЛЗЕСЕР - пијано

Концерт на Хајди Елзесер - пијано

Прочитај повеќе

СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ЗЛАТНА ЛИРА 2023: Концерт на Михаило Арсенски (тенор) и Дино Имери (пијано)

Златна лира 2023: Свечено отворање / Концерт на Михаило Арсенски (тенор) и Дино Имери (пијано)

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување