Сојузот на музички уметници на Македонија избра ново раководство

Сојузот на музички уметници на Македонија избра ново раководство

Прочитај повеќе

Концерт на пијано дуо Гелебешеви

Пијано дуо Гелебешеви

Прочитај повеќе

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА 2022 и доделување на наградите на СМУМ

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА

Прочитај повеќе

Златна лира 2022: Концерт на Марко Јосифоски - виолина и Смиља Јосифоски - пијано

Марко и Смиља Јосифоски

Прочитај повеќе

Златна лира 2022: Концерт на трио АУРА и доделување на наградата ЗЛАТНА ЛИРА на СМУМ

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување