„ЗЛАТНА ЛИРА“, фестивал на музичките уметници на Македонија, 16 до 31 октомври 2023

Најава на „Златна лира“ 2023

Прочитај повеќе

Сојузот на музички уметници на Македонија избра ново раководство

Сојузот на музички уметници на Македонија избра ново раководство

Прочитај повеќе

Концерт на Duo Art –Vanguard

Концерт на DUO ART - VANGUARD (Agnes Kállay и Калина Мрмевска)

Прочитај повеќе

Концерт на пијано дуо Гелебешеви

Пијано дуо Гелебешеви

Прочитај повеќе

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА 2022 и доделување на наградите на СМУМ

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување