ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на Трио АД ЛИБИТУМ

Златна лира 2021: Концерт на Трио Ад Либитум

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Подум на млади - Концерт на АНЏЕЛА ЈОСИФОСКИ (виолина) и СМИЉА ЈОСИФОСКИ (пијано)

Златна лира 2021: Подиум на млади

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на пијано дуо Нина Костова и Ивона Базгалоска

Концерт на Нина Костова и Ивона Базгалоска

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на Александра Коцевска - мецосопран и Глигор Гелебешев - пијано

Концерт на Коцевска и Гелебешев

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на пијано дуо Билјана Димовска и Татјана Божиновска

Концерт пијано дуо Димовска / Божиновска

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување