Концерт на пијано дуо Гелебешеви

Пијано дуо Гелебешеви

Прочитај повеќе

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА 2022 и доделување на наградите на СМУМ

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА

Прочитај повеќе

Златна лира 2022: Концерт на Марко Јосифоски - виолина и Смиља Јосифоски - пијано

Марко и Смиља Јосифоски

Прочитај повеќе

Златна лира 2022: Концерт на трио АУРА и доделување на наградата ЗЛАТНА ЛИРА на СМУМ

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА

Прочитај повеќе

Златна лира 2022: Концерт на Васил Атанасов - обоа и Катерина Гелебешева Костадиновска - пијано

Концерт на Васил Атанасов и Катерина Гелебешева Костадиновска

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување