Златна лира 2020: Концерт на Билјана Камчева - флејта, сопран и Ана Гацева - пијано

Концерт на Камчева / Гацева

Прочитај повеќе

Златна лира 2020: Концерт на пијано дуото Аврамовска / Мариновски

Златна лира / концерт на пијано дуо Аврамовска / Мариновски

Прочитај повеќе

Свечено отворање на фестивалот ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на пијано дуото Ангелова/Макариевски

свечено отворање на Златна лира 2020

Прочитај повеќе

PRO MUSICA 2020: Концерти на Љубиша Кировски во Гевгелија и Неготино

концерти на Љубиша Кировски во Гевгелија и Неготино

Прочитај повеќе

Концерт на пијано дуо Јасна Аврамовска и Дарко Мариновски во Куманово

Јасна Аврамовска и Дарко Мариновски

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување