... Од Бах до џез – импровизации ...

квартет гитари рецензија

Прочитај повеќе

Во еден здив

Подиум на млади

Прочитај повеќе

Вечер на музички слики

рецензија Жени Захариева

Прочитај повеќе

Кон свеченото отворање на фестивалот „Златна лира“ 2018, концерт на женскиот камерен хор Св. Злата Мегленска

Концерт на камерниот женски хор Св. Злата Мегленска на отворањето на фестивалот „Златна лира“.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување