Концерт на ДУО КИРОВСКИ - 30 години заедничко музицирање

Концерт на ДУО КИРОВСКИ - 30 години заедничко музицирање

Прочитај повеќе

Златна лира 2023: СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ - Концерт на Даниел Апостолов (фагот) и Дарко Мариновски (пијано), доделување на наградата „Златна лира“

Златна лира 2023: СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ

Прочитај повеќе

Златна лира 2023: Концерт на ЈАСМИНА ТРАЈЧЕСКА - пијано

Златна лира 2023: Концерт на Јасмина Трајческа - пијано

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2023: Концерт на Ристо Ѓоревски - кларинет и Елена Атанасовска Ивановска - пијано

Златна лира 2023: Концерт на Ристо Ѓоревски (кларинет) и Елена Атанасовска Ивановска (пијано)

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2023: Концерт на Момчило Куфојанакис - виолина и Весна Ангелова Христов - пијано

Златна лира 2023: Концерт на Момчило Куфојанакис и Весна Ангелова Христов

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување