Надминување на сопствениот идеал за интерпретација

рецензија / Љубиша Кировски

Прочитај повеќе

Индивидуален музички пулс

Даница Стојанова - рецензија

Прочитај повеќе

Богата палета од разнородни танци

Дуо Гелебешеви - рецензија

Прочитај повеќе

Бесмртниот

Бесмртност концертна рецензија

Прочитај повеќе

25 години дуо Кировски

рецензија Кировски

Прочитај повеќе

Омаж за големиот композитор

рецензија Аврамовски

Прочитај повеќе