Заокружена приказна

Рецензија на концертот на Билјана Камчева и Ана Гацева

Прочитај повеќе

Скопски дувачки квинтет - традиција во камерното музицирање

Рецензија - Скопски дувачки квинтет

Прочитај повеќе

Ведра и полетна концертна енергија

Златна лира 2020: Рецензија

Прочитај повеќе

Златна лира 2020 - Свечено отворање на фестивалот

Свечено отворање на Златна лира - рецензија

Прочитај повеќе

Ерик Сати и современиците - концерт на Елена Костовска

рецензија - Елена Костовска

Прочитај повеќе

Свечено затворање на „Златна лира“ со харизматичното трио „Аура“

Свечено затворање на Златна лира 2019

Прочитај повеќе