Златна лира 2022: Концерт на Арсениј Ангелески - пијано

Концерт на Арсениј Ангелески - пијано

Прочитај повеќе

Златна лира 2022 - МУЗИЧКА ИМПРЕСИЈА - Концерт на Кристина Светиева (пијано)

Златна лира 2022 - Концерт на Кристина Светиева (пијано)

Прочитај повеќе

Златна лира 2022 - Концерт на Биљана Јосифов - сопран и Иван Еминовиќ - пијано

Златна лира 2022 - Свечено отворање

Прочитај повеќе

Фестивал ЗЛАТНА ЛИРА 2022

Златна лира 2022

Прочитај повеќе

Концерт на Јасмина Трајческа - пијано

Концерт на Јасмина Трајческа - пијано

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување