Свечено отворање на фестивалот ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на пијано дуото Ангелова/Макариевски

свечено отворање на Златна лира 2020

Прочитај повеќе

PRO MUSICA 2020: Концерти на Љубиша Кировски во Гевгелија и Неготино

концерти на Љубиша Кировски во Гевгелија и Неготино

Прочитај повеќе

Концерт на пијано дуо Јасна Аврамовска и Дарко Мариновски во Куманово

Јасна Аврамовска и Дарко Мариновски

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2019: Концерт на Љубиша Кировски

љубиша кировски концерт

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2019: Концерт на Даница Стојанова - пијано

Даница Стојанова - пијано

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување