ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Борче Наумоски - гитара

Златна лира 2020: Концерт на Борче Наумоски - гитара

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Момчило Куфојанакис - виолина и Весна Ангелова Христов - пијано

Златна лира 2020: Концерт на Момчило Куфојанакис - виолина и Весна Ангелова Христов - пијано

Прочитај повеќе

Концерт на Томе Атанасов - обоа и Кристина Светиева - пијано во Куманово

Концерт во Куманово

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Даниел Апостолов - фагот и Катерина Гелебешева Костадиновска - пијано

Златна лира 2020: Апостолов и Костадиновска

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ

Златна лира 2020: Концерт на Скопски дувачки квинтет

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување