„ЗЛАТНА ЛИРА“, фестивал на музичките уметници на Македонија, 16 до 31 октомври 2023

Најава на „Златна лира“ 2023

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Борче Наумоски - гитара

Златна лира 2020: Концерт на Борче Наумоски - гитара

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Момчило Куфојанакис - виолина и Весна Ангелова Христов - пијано

Златна лира 2020: Концерт на Момчило Куфојанакис - виолина и Весна Ангелова Христов - пијано

Прочитај повеќе

Златна лира 2020: Концерт на Билјана Камчева - флејта, сопран и Ана Гацева - пијано

Концерт на Камчева / Гацева

Прочитај повеќе

... Од Бах до џез – импровизации ...

квартет гитари рецензија

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување