ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на пијано дуо Нина Костова и Ивона Базгалоска

Концерт на Нина Костова и Ивона Базгалоска

Прочитај повеќе

PRO MUSICA 2020: Концерти на Љубиша Кировски во Гевгелија и Неготино

концерти на Љубиша Кировски во Гевгелија и Неготино

Прочитај повеќе

... Од Бах до џез – импровизации ...

квартет гитари рецензија

Прочитај повеќе

Вечер на музички слики

рецензија Жени Захариева

Прочитај повеќе

Свечено отворање на фестивалот „Златна лира“ - Концерт на Страшо Темков (флејта) и Миле Каровски (гитара)

Свечено отворање на „Златна лира“

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување