ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на Бранко Павловски - кларинет и Ема Попивода - пијано

Концерт на Павловски / Попивода

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Подум на млади - Концерт на АНЏЕЛА ЈОСИФОСКИ (виолина) и СМИЉА ЈОСИФОСКИ (пијано)

Златна лира 2021: Подиум на млади

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на пијано дуо Нина Костова и Ивона Базгалоска

Концерт на Нина Костова и Ивона Базгалоска

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на пијано дуо Билјана Димовска и Татјана Божиновска

Концерт пијано дуо Димовска / Божиновска

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување