Почитување и инспирација на соговорникот

Затворање на Златна лира

Прочитај повеќе

... Од Бах до џез – импровизации ...

квартет гитари рецензија

Прочитај повеќе

Емоционална и впечатлива интерпретација

Светиева и Ѓиновска

Прочитај повеќе

Во еден здив

Подиум на млади

Прочитај повеќе

Свечено затворање на фестивалот „Златна лира“

свечено затворање

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување