Сојузот на музички уметници на Македонија избра ново раководство

Сојузот на музички уметници на Македонија избра ново раководство

Прочитај повеќе

Концерт на Duo Art –Vanguard

Концерт на DUO ART - VANGUARD (Agnes Kállay и Калина Мрмевска)

Прочитај повеќе

Концерт на пијано дуо Гелебешеви

Пијано дуо Гелебешеви

Прочитај повеќе

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА 2022 и доделување на наградите на СМУМ

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА

Прочитај повеќе

Златна лира 2022: Концерт на Марко Јосифоски - виолина и Смиља Јосифоски - пијано

Марко и Смиља Јосифоски

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување