Адаџо за Билјана

Адаџо за Билјана Гаврилска (1945 - 2021)

Прочитај повеќе

Концерт - Во сеќавање на професор ЈАСМИНКА ЧАКАР (1939 - 2020)

Концерт - Во сеќавање на професор Јасминка Чакар

Прочитај повеќе

Свечено затворање на фестивалот ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на Владимир Костов - виолина и Марија Вршкова - пијано и доделување на наградите на СМУМ

Свечено затворање на Златна лира 2021

Прочитај повеќе

Златна лира 2021: Концерт на пијано дуо Даница Стојанова и Бобан Мирковски

Пијано дуо Стојанова / Мирковски

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на Бранко Павловски - кларинет и Ема Попивода - пијано

Концерт на Павловски / Попивода

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување