Концерт на Томе Атанасов - обоа и Кристина Светиева - пијано во Куманово

Концерт во Куманово

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Даниел Апостолов - фагот и Катерина Гелебешева Костадиновска - пијано

Златна лира 2020: Апостолов и Костадиновска

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ

Златна лира 2020: Концерт на Скопски дувачки квинтет

Прочитај повеќе

Златна лира 2020: Концерт на Билјана Камчева - флејта, сопран и Ана Гацева - пијано

Концерт на Камчева / Гацева

Прочитај повеќе

Златна лира 2020: Концерт на пијано дуото Аврамовска / Мариновски

Златна лира / концерт на пијано дуо Аврамовска / Мариновски

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување