Концерт на Квартет гитари од Минесота, Минеаполис - САД

Квартет гитари

Прочитај повеќе

Вљубеност во трагањето по „новото“

Рецензија Монолози

Прочитај повеќе

Вдаховена и култивирана музичка креација

рецензија Начевски Огнаноска

Прочитај повеќе

Мултимедијален проект МОНОЛОЗИ на „Златна лира 2018“

Монолози

Прочитај повеќе

Вечер на музички слики

рецензија Жени Захариева

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување