ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Концерт на Бранко Павловски - кларинет и Ема Попивода - пијано

Концерт на Павловски / Попивода

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2021: Подум на млади - Концерт на АНЏЕЛА ЈОСИФОСКИ (виолина) и СМИЉА ЈОСИФОСКИ (пијано)

Златна лира 2021: Подиум на млади

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Борче Наумоски - гитара

Златна лира 2020: Концерт на Борче Наумоски - гитара

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Момчило Куфојанакис - виолина и Весна Ангелова Христов - пијано

Златна лира 2020: Концерт на Момчило Куфојанакис - виолина и Весна Ангелова Христов - пијано

Прочитај повеќе

Златна лира 2020: Концерт на Билјана Камчева - флејта, сопран и Ана Гацева - пијано

Концерт на Камчева / Гацева

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување