Златна лира 2022: Концерт на трио АУРА и доделување на наградата ЗЛАТНА ЛИРА на СМУМ

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА

Прочитај повеќе

Златна лира 2022: Концерт на Васил Атанасов - обоа и Катерина Гелебешева Костадиновска - пијано

Концерт на Васил Атанасов и Катерина Гелебешева Костадиновска

Прочитај повеќе

Златна лира 2022: Концерт на Љубиша Кировски - соло виолина и виола

Златна лира 2022: Концерт на Љубиша Кировски

Прочитај повеќе

Златна лира 2022: Концерт на Нинослав Димов - саксофон и Маја Поповиќ Караиванова - пијано

Златна лира 2022: Нинослав Димов - саксофон и Маја Поповиќ - пијано

Прочитај повеќе

Златна лира 2022: Концерт на Арсениј Ангелески - пијано

Концерт на Арсениј Ангелески - пијано

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување