Вдаховена и култивирана музичка креација

рецензија Начевски Огнаноска

Прочитај повеќе

Мултимедијален проект МОНОЛОЗИ на „Златна лира 2018“

Монолози

Прочитај повеќе

Вечер на музички слики

рецензија Жени Захариева

Прочитај повеќе

Заслужена награда

рецензија отворање на Златна лира

Прочитај повеќе

Концерт на пијанистката Жени Захариева на „Златна лира“

концерт Жени Захариева

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување