PRO MUSICA 2020: Концерт на пијанистката Даница Стојанова во Тетово

Концерт на Даница Стојанова во Тетово

Прочитај повеќе

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на ансамблот ПРОФУНДИС и доделување на наградите „Златна лира“ 2020

Свечено затворање на ЗЛАТНА ЛИРА 2020

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Борче Наумоски - гитара

Златна лира 2020: Концерт на Борче Наумоски - гитара

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2020: Концерт на Момчило Куфојанакис - виолина и Весна Ангелова Христов - пијано

Златна лира 2020: Концерт на Момчило Куфојанакис - виолина и Весна Ангелова Христов - пијано

Прочитај повеќе

Концерт на Томе Атанасов - обоа и Кристина Светиева - пијано во Куманово

Концерт во Куманово

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување