Заокружена приказна

Рецензија на концертот на Билјана Камчева и Ана Гацева

Прочитај повеќе

Скопски дувачки квинтет - традиција во камерното музицирање

Рецензија - Скопски дувачки квинтет

Прочитај повеќе

Фестивал „Златна лира“, 16 - 31 октомври 2019

програма Златна лира

Прочитај повеќе