Вљубеност во трагањето по „новото“

Рецензија Монолози

Прочитај повеќе

Вдаховена и култивирана музичка креација

рецензија Начевски Огнаноска

Прочитај повеќе

Вечер на музички слики

рецензија Жени Захариева

Прочитај повеќе

Заслужена награда

рецензија отворање на Златна лира

Прочитај повеќе

Роденденски концерт на Македонската филхармонија со солистот Љубиша Кировски

Рецензија на концертот на Љубиша Кировски со Македонската филхармонија.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување