ПОДИУМ НА МЛАДИ на ЗЛАТНА ЛИРА 2019 - Добитници на наградата на СМУМ на натпреватор „Охридски бисери“ во 2018

подиум на млади

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2019: Концерт на Љубиша Кировски

љубиша кировски концерт

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА ЛИРА 2019: Концерт на Даница Стојанова - пијано

Даница Стојанова - пијано

Прочитај повеќе

Свечено отворање на ЗЛАТНА ЛИРА 2019 - концерт на Дуо Гелебешеви

свечено отворање на Златна лира

Прочитај повеќе

Реакција на СМУМ

Реакција по повод резултатите од Конкурсот на Министерството за култура

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување