Концерт на пијанистката Жени Захариева на „Златна лира“

концерт Жени Захариева

Прочитај повеќе

Концерт на Горан Начевски - баритон и Татјана Огнаноска - пијано

Концерт Начевски / Огнаноска

Прочитај повеќе

Свечено отворање на фестивалот „Златна лира“ - Концерт на Страшо Темков (флејта) и Миле Каровски (гитара)

Свечено отворање на „Златна лира“

Прочитај повеќе

Роденденски концерт на Македонската филхармонија со солистот Љубиша Кировски

Рецензија на концертот на Љубиша Кировски со Македонската филхармонија.

Прочитај повеќе

„Француски импресии“ на пијано за четири раце ќе прозвучат во Музејот на град Скопје

„Француски импресии“ концерт за четирирачно пијано на Ирина Наумовска Кверфурт и Кристина Светиева.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување