Вљубеност во трагањето по „новото“

Рецензија Монолози

Прочитај повеќе

Вдаховена и култивирана музичка креација

рецензија Начевски Огнаноска

Прочитај повеќе

Мултимедијален проект МОНОЛОЗИ на „Златна лира 2018“

Монолози

Прочитај повеќе

Вечер на музички слики

рецензија Жени Захариева

Прочитај повеќе

Заслужена награда

рецензија отворање на Златна лира

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување