Вечер на класична гитара

Рецензија на концертот на Борче Наумоски - гитара

Прочитај повеќе

Вечер посветена на фаготот

Рецензија: Концерт на Даниел Апостолов - фагот и Катерина Костадиновска - пијано

Прочитај повеќе

Заокружена приказна

Рецензија на концертот на Билјана Камчева и Ана Гацева

Прочитај повеќе