Вечер на класична гитара

Рецензија на концертот на Борче Наумоски - гитара

Прочитај повеќе

Свечено затворање на „Златна лира“ 2020 - Бахова вечер

Рецензија за свеченото затворање на „Златна лира“ 2020

Прочитај повеќе

Вечер посветена на фаготот

Рецензија: Концерт на Даниел Апостолов - фагот и Катерина Костадиновска - пијано

Прочитај повеќе